Nieuwsbrief Maart 2023

Dag allemaal,

Binnenkort sturen we u ook het verslag van onze jaarvergadering. We zetten nog even de puntjes op de i.
Maar misschien heeft u al tijdens het schilderen wat gehoord.. Daarom willen we toch alvast kwijt dat de kosten ook voor onze Schilderskring stijgen en dat unaniem besloten is door alle aanwezigen inclusief bestuur dat we de contributie wel moeten gaan verhogen met 20 Euro per jaar per lid en met 10 Euro per jaar per jeugdlid.

De vergadering verliep erg positief en diverse mensen hebben zich gemeld om te helpen de Kring nog beter te laten draaien. Alleen de oproep van Simon om hem bij te staan bij de organisatie van de jaarlijkse expositie in de St Pancratiuskerk kon nog niet vervuld worden. Dus hierbij de vraag wie wil of kan Simon hiermee helpen. Een partner van een Schilderskring lid is natuurlijk ook van harte welkom.

Diana heeft voorgesteld om op woensdagavond een keer per maand portretschilderavond te houden De eerste is gepland op 8 maart a.s. en de tweede op 5 april. Welkom dus. Voor verdere vragen kun je terecht bij Diana.

Zaterdag a.s. ( 11 maart) is het weer NLdoet dag in Nederland. Onze Schilderskring doet ook weer mee. Zaterdag 11 maart beginnen we om 9.00 uur met klussen en schoonmaken in de Paletmess. Dus kom zo veel mogelijk helpen, partner of zwager kan ook gewoon meedoen.

We gaan een lijst in de Paletmess hangen waar leden kunnen aangeven of ze mee willen doen met wissel exposities in verschillende dorpshuizen in Westerveld
En we gaan ook een lijst ophangen met de vraag wie mee wil gaan met een busreis naar het Rijksmuseum in Amsterdam

Groeten namens het bestuur,

Erik Weterings